2013. aug 12.

Appzilla 3 iOS: Avagy hogyan használj egy régimódi UI-t

írta: Unfanatic
Appzilla 3 iOS: Avagy hogyan használj egy régimódi UI-t

appzilla-5.jpg_640x960

Időlegesen ingyenes a Fossil Software óriás app-ja. Ha akción kívül vagyunk akkor 0,89 Euróért tudjuk megvásárolni, az amúgy első hallásra és látásra minden pénzt megérő programot. 150 alkalmazás egyben - ezzel villog az alcím -. 

Nem furcsa ez az egész?

Ó, de! Nem hisszük el, ugye nem, hogy 150 minőségi alkalmazást kapunk egy áráért? Én sem hittem el és ráböktem a free download ikonra. 50.5 mega tele minialkalmazásokkal. Olyan felhasználói felülettel, amit talán még az Android 1.1-től láthattunk frissen vért izzadva. De itt nincs akadozás. Hozza az iOS-ben általánosan megszokott, és már értékéből megkopott vajpuhaságot. Tele van használhatatlan és hasznos dolgokkal. Példálózni nem fogok, de - NA mégis - kapunk metronómot, vízmértéket, zseblámpát, kémkamerát és még nagyjából 146 ilyesfajta appot. 

Tehát akkor? Van verdikt? 

Van ám! De még milyen görbén, sajtósan egyenes végítélet. HASZNÁLNI KELL. Használni kell, mert egy ikonra bökve megkapjuk a máskor helytakarékosság miatt fent nem lévő okosságokat. Ki akarna egy ikont fent tartani a képernyőn a mértékegységátváltónak, vagy a vízmértéknek? Ugye? Nekem is mindig hiányoznak a repertoárból, mert nem szeretem, ha ott díszeleg egy tucatnyi általában felesleges ikon. De ha néha szükségem lenne rájuk, akkor mindig nagyon bánom, hogy akkor épp nincs feltelepítve. 
Amennyiben kapna egy kicsit átgondoltam UI-t, ajánlanám mindenkinek, így viszont csak szükségmegoldás. De jó ötlet. 

Link a letöltéshez

Szólj hozzá